Oplaadpunt elektrisch voertuig

De elektrische auto’s zijn inmiddels op ‘s lands dreven te bewonderen. In 2016/2017 zijn er weer vele autofabrikanten op de markt bijgekomen. Gemeenten, provincies en grote bedrijven starten met proefprojecten waarbij ze een of meerdere elektrische auto’s aanschaffen voor stadsverkeer en kortere ritten buiten de stad. Met name om ervaring op te doen met het elektrisch rijden.

Voor ons als installatie bedrijf een markt waarin wij een betekenis kunnen hebben. Inmiddels hebben wij enige ervaring met het plaatsen van diverse oplaadpunten. Aangezien de laadpalen een behoorlijk vermogen kunnen levering is het noodzakelijk deze op een juiste wijze aan te sluiten op u elektrotechnische installatie.

Voor een aansluiting op u werk of thuis kunt u rekenen op ons advies. Wij werken samen met diverse leveranciers waarmee wij de ervaring hebben dat ze een goed en degelijk product leveren.

www.ev-box.com

http://www.icu-charging-stations.com/home/

http://www.hateha.nl/elektromobiliteit

http://www.chargepoint.nl/home

oplaadpunt_elektrisch_voertuig

En nog een WordPress site

© 2023 Ruijgrok & van Egmond Elektrotechnisch installatiebedrijf       Goudsmid 15     2461LZ Ter Aar     Tel: 071 3316877
webdesign Flash3000 Productions