Datanetwerken

De netwerkinfrastructuur van een gebouw of organisatie is te vergelijken met het centrale zenuwstelsel bij de mens. Zonder signaal komt geen mens in bedrijf. Zonder infrastructuur werkt geen netwerk.

ICT is niet meer weg te denken uit bedrijven en woningen. Veel van de hedendaagse problemen zijn gerelateerd aan een niet goed ontworpen of onderhouden van de  ET en / of noodstroom installatie.

De ruggegraat van uw bedrijfsprocessen; uw automatisering. Uitbreiding of verandering van eindgroepen mag nooit leiden tot uitval van uw systemen of het verlammen van uw bedrijf. Zorg dus dat u met uw datanetwerk en noodstroom installatie niet voor dit soort onverwachte en ongewenste zaken komt te staan.

De aanleg van uw bedrijfsnetwerk is bij ons in goede handen. Want of het nu om telefoonverbindingen of computeraansluitingen gaat, wij hebben de kennis én ervaring. Ontwerp van de infrastructuur, installatie en certificeren van de bekabeling Ruijgrok & van Egmond realiseert datanetwerken van A tot Z in eigen beheer.

datanetwerken

En nog een WordPress site

© 2023 Ruijgrok & van Egmond Elektrotechnisch installatiebedrijf       Goudsmid 15     2461LZ Ter Aar     Tel: 071 3316877
webdesign Flash3000 Productions